6 Ağustos 2013 Salı

Hacklink Eklenirken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Arkadaşlar bugün size hacklink eklenirken dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsetmek istiyorum. Çünkü çoğu site sahibi hacklink alıyor ve sitesi hemen çıkıyor arkasından hemen googlede görünmemeye başlıyor. Sıralamaya baktığında bazen ilk 500 de bile göremiyor. O kadar siteye masraf yaptıktan sonra tabiki böyle bir olay karşısında moralmen ve maddiyat olarak çöküyor.

Arkadaşlar öncelikle hacklink yaptıracağınız kişi iyi seçmeniz gerekiyor. Burada önemli olan hacklink alırken aldığınız yerin sattığı veya eklediği hacklink kodlarını kaç günde bir kontrol ettiği, çünkü hacklink satan kişi kodu ekliyor ve siz bakıyorsunuz hacklink eklenmiş ve tamam diyorsunuz, ancak sonuçta bu hacklink ve belli bir süre sonra site admini sitesini kontrolünde hacklink kodlarını kaldırırsa tabiki google bunu spamm olarak algılıyor ve sizin hemen sıralamada geri düşmenize hatta ilk 500 de görünmemeye kadar ceza veriyor. Biz sizlere hacklink satışı yaparken yardımcı olmaya bırakın satış yaptıktan sonra sizlerin almış olduğu kodları 48 saat arayla durup durmadığını kontrol ediyoruz. Buradaki kod kaldırılmıssa site sahibi sitesinin açığını kapatmış ise hemen aynı pr başka bir siteye kodunuzu ekliyoruz. Bu işlemleri yaparken sizlere eklediğimiz site adreslerini veriyoruz ve sizlerinde kontrol etmesini istiyoruz. Güven daima karşılıklıdır. Bizim gözden kaçırdığımızı siz yakalayabilirsiniz.

Almış olduğunuz hacklinkleri belli aralıklarla yükleyerek sizlerin spamm yemesini önlüyoruz. Yani parayı aldım vurdum hacklink kodlarını demiyoruz. Bugün 3 adet yarın 3 adet gibi belli periyoda yayıyoruzki sizlerin googlede spamm yemesini önlüyoruz. 

Googlede artık her gün yeni güncelleme geliyor bir bakıyorsunuz penguen geliyor ve sizin özgün yazı dediğiniz site kendisini 5 sayfalarda buluyor. Bundan dolayı siz yazıları yayınlayın ve bizimle çalışın biz sitenize hacklink yapalım bunu yaparken backlink kodlarını kullanalım ve sizin uzun süreli googlede üst sıralarda yer almasını sağlayalım. 

Biz hacklink yapalım siz googlede ilk sırada yerinizi alın uzun süreli beraber çalışalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder